Bookmark and Share     Sitemap    
 

Marie Jo Lingeri

Marie Jo produceres af belgiske Van de Velde, der i 1919 startede som korsetmagere. Marie Jo blev lanceret som selvstændigt mærke i 1981, hvor deres fokus var at forene perfekt pasform og æstetik.
 
Marie Jo er et eksklusivt mærke kendt for smukt lingeri af høj teknisk kvalitet, som giver perfekt pasform og har en lang holdbarhed.
 
Marie Jo er forarbejdet af de lækreste materialer, bløde blonder og mode rigtige farver. Marie Jo har flere forskellige pasforme, der gør at vi altid kan finde den BH der passer lige nøjagtigt til din barm uanset alder og form.
 
Marie Jo har altid været på forkant med lingeriudviklingen og har skabt mange af de ting, vi tager for givet i lingeri, for eksempel matchende bh og trusse, stropregulering på ryggen i stedet for foran. Marie Jo dygtige designerer og konstruktører udvikler hele tiden på pasformen i de forskellige blonder og materialer.
Marie Jo vil give følelsen af velvære og at der er styr på barmen.
 
Marie Jo er produceret i Europa og miljøcertificeret efter EU standarder, hvilket bevirker at Marie Jo er et bæredygtigt brand.
 
Vi har altid et stort udvalg af Marie Jo lingeri, og det vi ikke har i butikken skaffer vi, således at du kan få netop det sæt lingeri der passer til dig.
 
Besøg Marie Jos hjemmeside og find inspiration her
Femina Lingeri og skrædder | Hestedamsgade 10, 8700 Horsens  | Tlf.: 75624935 | info@feminalingeri.dk